FurieToeters naar Bemmelse Dweildag

Cultuur
Evenementenband De FurieToeters.
Evenementenband De FurieToeters. (Foto: PR)

Evenementenband De FurieToeters gaat op zondag 11 juni deelnemen aan de 35e editie van de Bemmelse dweildag. Het jaarlijkse evenement, dat plaatsvindt in het pittoreske stadje Bemmel, belooft een dag vol muziek, gezelligheid en feestelijke sfeer te worden. 

Maar liefst 60 orkesten zullen verdeeld over 10 podia hun muziek ten gehore brengen. De Bemmelse dweildag is dit jaar een van de hoogtepunten op de kalender van De FurieToeters. Al 35 jaar lang brengt dit muzikale spektakel honderden muzikanten, dweilorkesten en feestgangers bij elkaar. Dit jaar doen de FurieToeters voor de eerste keer mee en zullen ze op 4 podia hun muziek ten gehore brengen; een mix van nummers, variërend van klassieke dweilmuziek tot moderne hits.
“We zijn ontzettend enthousiast om deel te nemen aan de 35e Bemmelse dweildag”, aldus de woordvoerder van De FurieToeters. “Het is een fantastisch evenement waar we met veel plezier aan meedoen. We kunnen niet wachten om het publiek te vermaken”. De FurieToeters nodigen alle muziekliefhebbers, feestgangers en geïnteresseerden uit om op zondag 11 juni naar Bemmel te komen en mee te genieten van de 35e Bemmelse dweildag. Het belooft een dag vol plezier en vrolijke melodieën te worden.

De FurieToeters Maassluis is een bekende evenementenband uit Maassluis, bestaande uit 30 enthousiaste muzikanten van alle leeftijden met een passie voor muziek en met name populaire muziek. Kijk voor meer informatie op www.furietoeters.nl.