Taxatiedag in Museum Maassluis

Cultuur
Mr. Arne Bonsaksen is altijd mild in zijn beoordelingen.
Mr. Arne Bonsaksen is altijd mild in zijn beoordelingen. (Foto: PR)

Op donderdag 5 oktober kunt u tussen 10.30 en 15.30 uur kunstvoorwerpen laten taxeren in het Museum Maassluis aan de Zuiddijk 16 te Maassluis. Mr. Arne Bonsaksen, zelfstandig registertaxateur is die dag aanwezig om een deskundig oordeel te geven over antieke voorwerpen, schilderijen en sieraden. Hij kan voor bezoekers van de taxatiedag, als zij dat wensen, ook bemiddelen naar een veiling of hen in contact brengen met aan een veiling verbonden experts.

In zijn beoordelingen is de heer Bonsaksen altijd mild. Afkraken is er niet bij, maar als hij bijvoorbeeld een schilderij bestempelt als ‘charmant’, dan kunt u erop rekenen dat de waarde gering is.

De taxatiedag wordt georganiseerd door de Vereniging Vrienden van Museum Maassluis. Bent u lid van de Vrienden, dan is de taxatie gratis. Niet-leden betalen € , tenzij zij zich op de taxatiedag aanmelden als vriend (kosten € 15 per jaar). Aanmelden voor de taxatiedag is mogelijk vanaf vrijdag 22 september bij de balie van het museum via 010-5913813 (bereikbaar van dinsdag t/m zondag tussen 13.00 en 16.30 uur).