Kinderboekenweek bij Hadassa

Cultuur
Esther en Irma treffen voorbereidingen voor de KBW bij Hadassa.
Esther en Irma treffen voorbereidingen voor de KBW bij Hadassa. (Foto: PR)

De kinderboekenweek staat voor de deur. Van 4 t/m 15 oktober worden door het hele land activiteiten georganiseerd rondom het thema ‘Bij mij thuis’. Ook christelijke boekhandel Hadassa in Maassluis heeft een leuk programma.

Op woensdag 4 oktober om 13.30 uur is Irma Moekestorm bij Hadassa. Zij heeft speciaal voor de Kinderboekenweek het prentenboek ‘Kabaal in het Kwetternest’ geschreven. Een prentenboek voor kinderen van de onderbouw vol grappige rijmpjes en prachtige illustraties. Pimpelmeesje Sil gaat er op uit om te kijken of het ergens anders beter is dan thuis. Hij maakt spannende avonturen mee en ontmoet allerlei vreemde vogels, maar of hij een betere plek vindt?

Irma zal interactief voorlezen uit dit prentenboek en daarna kunnen de kinderen zelf een voederhuisje voor Sil maken, een eigen spreukenposter versieren of droomhuis bouwen. 

Ook kunnen de kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd en daarmee kans maken op een gesigneerd exemplaar van het boek. De kleurplaten kunnen vanaf 27 september worden opgehaald in de winkel of gedownload worden via de website www.hadassamaassluis.nl. Inleveren kan tot en met 4 oktober in de winkel op Noordvliet 17.

Alle kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud zijn van harte welkom. Aanmelden kan door te mailen naar info@hadassamaassluis.nl.