Concert zanger-pianist Roon Staal in Het Witte Kerkje

Cultuur
 Zanger en pianist Roon Staal.
Zanger en pianist Roon Staal. (Foto: PR)

Zanger en pianist Roon Staal komt met zijn nieuwe Herfst Tour naar Maassluis. Het concert vindt plaats op vrijdag 13 oktober in Het Witte Kerkje. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Roon speelt bekende coversongs op authentieke wijze en eigen werken zowel in het Engels als Nederlands. 

Als kind stond Staal al op de theater planken en in TV studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hit-musical Les Miserables speelde Staal de kinderrol Gavroche in het Carré theater en als jonge twintiger nam hij de titelrol in de rock-opera ‘Tommy’ op zich. In de musical Rembrandt speelde hij even later naast Henk Poort als zoon Titus van Rijn. Met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat waarmee hij de grote theaters aandeed. Daarna trad Roon veel op in het oosten van Rusland en Japan met zijn solo werk. Op dit moment volbrengt hij zo’n vijf touren per jaar door heel Nederland.

Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125.