De Furieade heeft nieuwe website

Nieuws
"Jeremy van de Velden en Hans de Bruin (r)." (Foto: "pr")

Over tien weken is het zover: de 38ste Furieade zet de Binnenhaven en de Binnenstad van Maassluis weer op stelten. Er staat inmiddels al een mooi programma dat al start op woensdag 4 oktober en zaterdagavond 7 oktober zal eindigen met muziek, eten en drinken en de lasershow op het Schanseiland.

Bij zo’n evenement hoort een website en die is helemaal vernieuwd. “Toscani heeft daar de afgelopen maanden een hoop tijd in gestoken en we zijn zeer tevreden over het resultaat”, aldus voorzitter Hans de Bruin van de Stichting Maassluis Maritiem. De nieuwe website is zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. “Alles is nu een stuk gemakkelijker te vinden dan op de oude website” laat Hans zien. Met een paar klikken komt het laatste nieuws, het programma, de schepen en de muziek naar voren. Ook de sponsors hebben hun plekje op de website en voor wie wil weten wat zij doen is het eenvoudig om op hun eigen website terecht te komen.

Tot slot kan de bezoeker aan de website van de Furieade ook rechtstreeks door naar de naamgever van het evenement de Furie. En voor wie wel weten wat er nog meer te doen is in Maassluis: er is een directe verwijzing naar ‘Ervaar Maassluis’.

De komende weken zal de website verder gevuld worden met nog meer details over het programma, muziek die er is, nieuws en de sponsors. De website is nu zo ontwikkeld dat straks tijdens de Furieade men via zijn/haar mobiel gemakkelijk het programma kan oproepen en zo weten waar men wat kan zien of doen. “En dan moeten we natuurlijk niet vergeten waar je al die informatie kan vinden”, besluit Hans de Bruin. Dat is op www.furieade.nl