Taxatiedag in Museum Maassluis

Nieuws
"Arne Bonsaksen geeft een deskundig oordeel over antieke voorwerpen, schilderijen en sieraden." (Foto: "Museum Maassluis")

Donderdag 4 oktober kunt u tussen 10.30 en 16.30 uur kunstvoorwerpen laten taxeren in Museum Maassluis, Zuiddijk 16 Maassluis. Arne Bonsaksen is die dag aanwezig om een deskundig oordeel te geven over uw antieke voorwerpen, schilderijen en sieraden. Indien gewenst, kunt u uw kunstvoorwerpen aan hem meegeven om te laten veilen bij het Vendu Notarishuis in Rotterdam, waar de heer Bonsaksen werkt. In zijn beoordelingen is Bonsaksen altijd mild. Afkraken is er niet bij, maar als hij bijvoorbeeld een schilderij bestempelt als ‘charmant’ , dan kunt u erop rekenen dat de waarde gering is.

De taxatiedag wordt georganiseerd door de Vereniging Vrienden van Museum Maassluis. Bent u lid van de Vrienden, dan is de taxatie gratis. Niet-leden betalen €5,00, tenzij zij zich op de taxatiedag aanmelden als vriend (kosten €12,50 per jaar). U kunt u voor de taxatiedag aanmelden vanaf dinsdag 18 september bij de balie van Museum Maassluis: tel. 010-5913813 (bereikbaar van dinsdag t/m zondag tussen 14.00 en 17.00 uur).