Mooie optredens FurieToeters

Nieuws
"De Furie Toeters in hun Tiroler kleding." (Foto: "Furie Toeters")

In de afgelopen paar weken heeft de Evenementenband De FurieToeters een viertal mooie optredens gehad. Het eerste optreden was op zaterdag 29 september bij het familiefeest van de firma Bas van Buuren. Het feest werd in het Tekno Museum gehouden. Er werden 3 optredens verzorgd op verschillende plaatsen op het terrein. Met A Beautifull Day van Michael Bublé werd onder applaus afscheid genomen van de feestvierders.

Vervolgens kwam de opening van de Furieade op vrijdagavond. Altijd weer indrukwekkend om de Maassluise haven binnen te varen met zoveel publiek langs de kades. Het werd een iets langere vaartocht omdat de band in moest schepen bij de netwerksteiger, maar gelukkig hebben ze een goed gevuld repertoir dus een nummer meer of minder is geen probleem. De laatste tonen waren van Copacobana en met het applaus vanaf de kade kan teruggekeken worden op een zeer geslaagd optreden.

Afgelopen zaterdag waren er maar liefst twee optredens achter elkaar. De eerste in de Koningshof en vervolgens ging het, in tirolerkleding gehuld, naar Maasland voor een Oktoberfest optreden bij MVV’27. Twee totaal verschillende optredens.

De Furie Toeters zijn nog op zoek naar gezellige, enthousiaste muzikanten die van afwisseling en een feestje houden. Naast de koperen instrumenten zoeken de ze ook aanvulling op alt- en tenorsaxofoon en ook fluitisten en klarinettisten zijn welkom. Kom vrijblijvend langs op dinsdagavond in het Muziekgebouw, Dr. Albert Schweitzerdreef 477. Kijk ook de website: furietoeters.nl.