Topmaand voor FurieToeters

Nieuws
"De Furietoeters tijdens het geslaagde studie-weekend in Otterlo." (Foto: "Furietoeters")

De maand november is een topmaand geweest voor de FurieToeters. Van 2 tot en met 4 november was de band op kamp in Otterlo. Dat weekend was bestemd voor repetities en veel gezelligheid.

De band zat in Otterlo in een groepsaccommodatie Het Mussennest. Met het oog op komende optredens voor Sinterklaas en de carnaval kwamen er een paar nieuwe stukken op de lessenaar. Een mooi studie-weekend dat zeer voor herhaling vatbaar is.

Op 15 november was het de beurt aan de Pietenband om de Sint en zijn gevolg de haven van Maassluis in te blazen. Al heel vroeg stonden de Pieten op de boot en het blijft een hele belevenis om al die kinderen langs de haven te zien bij het binnenvaren. Ook in de winkelcentra werd ook een aardig deuntje gespeeld. Een zeer vermoeiende dag waar we tevreden op terug kunnen kijken. Een weekje later kwam de Sint aan op Rozenburg en ook daar was de Pietenband aanwezig om het muzikaal in te vullen.

Interesse in de activiteiten? Kijk op www.furietoeters.nl of kom langs op dinsdagavond in Het Muziekgebouw aan de Albert Schweitzerdreef.