M.S.V.’71 Megaweek reünie tijdens 25e editie

Nieuws
"Een foto van de bouwploeg van 2004. " (Foto: "MSV")

De M.S.V.’71 Megaweek wordt vanaf het eerste jaar in 1996, gedragen door vele geweldige vrijwilligers. Zij vormen de onmisbare steunpilaar van de jaarlijkse feestweek. Een grote groep MSV-ers en liefhebbers hebben de afgelopen 25 jaar hun steentje bijgedragen. Heel veel mooie mensen dus. Daarom worden al deze kanjers uitgenodigd om het glas te heffen op de 25e editie van de Megaweek. Heeft u, op wat voor manier dan ook, geholpen tijdens een of meerdere Megaweken dan bent u van harte welkom op deze Mega Reünie op zondag 26 april in de jubileumtent.

Dus heeft u meegewerkt met het op/afbouwen of opruimen van de tent, of heeft u geholpen achter de bar of garderobe of bij de kaart of muntverkoop, in de organisatie of bij een spelletje op Koningsdag (voorheen Koninginnedag), of heeft u opgetreden tijdens de fantastische Playbackshows in de beginjaren? Schroom dan niet en meld u aan voor de Mega Reünie op zondagmiddag 26 april van 14.00 tot 16.00 uur, de tent is open vanaf 13.30 yyr. “Wij gaan er een gezellige middag van maken en hopen op een mega opkomst. Hoe meer vrijwilligers, hoe beter, want onze dank is mega groot.

Alle Mega Reünie liefhebbers willen wij vriendelijk verzoeken zich aan te melden via megaweek-reunie@MSV71.nl. Dan zorgen wij voor voldoende ingrediënten voor een gezellige middag waarin we middels beeld en geluid zullen terugkijken op 25 jaar Megaweek bij M.S.V.’71.”

Hoofdsponsor: Embassy Freight R’dam