Enorm veel belangstelling voor Kids Olympics

Nieuws
"Afgelopen zondag vond de opening van Kids Olympics plaats. " (Foto: "Norel Fotografie")

Zondag 18 juli jl. hebben kinderen vanuit Maassluis en omstreken ontzettend genoten bij de opening van Kids Olympics.

Met de zomerse tempraturen was het gratis schepijs voor alle bezoekers meer dan welkom. Verder hadden de kinderen ook waterpret en konden zij zich heerlijk vermaken in het zwembadje gevuld met sponsjes, waterpistooltjes en badeendjes. “Dit hebben wij en de kids echt gemist! Het ontbreekt hier in Maassluis aan dit soort activiteiten. Het is dan ook superleuk dat deze jongens zich hiervoor inzetten en elke week weer een topfeest ervan maken!”, aldus één van de bezoekers.

De kids hadden enorm veel plezier met het Aikibudo’en; ze konden met foamstokken het tegen elkaar opnemen of zelfs opnemen tegen de meesters. Vrijwilligers van Samen Sterk Maassluis boden de bezoekers een uitgebreide picknick aan. En wie een mooie gekleurde vlecht in de haren wilde, kon terecht bij Nina; zij creëerde de mooiste kleurrijke vlechten. De ballonnenclown toverde de prachtige ballonfiguurtjes uit de losse pols. En om het feestje compleet te maken werden de kinderen ook nog eens geschminkt met de mooiste creaties. Ook op de schilderijen en de happy stones konden de kids fantasierijke creatie schilderen of kleuren. De kinderen mochten dit voor hun zelf maken of voor de ouderen in een verzorgingstehuis.

“De kinderen hebben hartstikke veel plezier altijd. Wij proberen elke keer weer nieuwe activiteiten te bedenken die binnen de thema’s van Kids Olympics passen. En aan de vrolijke gezichtjes te zien is het ons ook deze keer weer gelukt! We hadden daarom besloten om een half uurtje verder langer door te spelen”, aldus de organisatie van Kids Olympics. “Wij kijken alweer uit naar zondag 8 augustus, dan zal Kids Olympics weer van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvinden in het Vrijheidspark.”