Tiptop voor Nop: gratis tweedehands kleding

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Present)

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober, middenin de Maand van de Ontmoeting, vindt een nieuwe editie van het Tiptop voor nop-event plaats.

Op dit Fashion Event mogen vrouwen gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires uitzoeken. Dat doen ze onder het genot van een hapje en een drankje en met behulp van een styliste. De vrijwilligers die dit event, in samenwerking met Stichting Present Maassluis, organiseren, nodigen alle vrouwen uit Maassluis uit om langs te komen op dit feestelijke evenement.

Duurzaam

Het duurzame fashion event vindt plaats op vrijdag 11 maart van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 12 maart van 10.00 tot 12.00 uur, in het gebouw van de Maranathakerk aan de G.A. Brederolaan 49, Maassluis. Of je nu een kleine beurs hebt, graag duurzame keuzes maakt of het leuk vindt om andere vrouwen te ontmoeten, iedereen is welkom.

Kleding inleveren elke maandag tussen 9.00 en 16.00 uur bij De Vliet aan de P.C. Hooftlaan. Dit keer wordt herfst- en winterkleding ingezameld. Schoon gewassen en zonder beschadigingen. Ook schoenen, sjaals en accessoires zijn welkom.

 Samenwerking

Tiptop voor nop is een initiatief van een groep enthousiaste vrouwen uit de stad in samenwerking met het Rabobank Impactfonds, Stichting Present, www.samenzijnwijmaassluis.nl, de Kledingbank, Jumbo Maassluis, By JUUL en de EGMA.