Ontknoping violenactie Scouting Paulusgroep

Nieuws
Afbeelding
(Foto: pixabay)

Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart vindt de ontknoping plaats van de violenactie van Scouting Paulusgroep. Alle traytjes en wandhangers violen die de afgelopen weken zijn besteld worden zaterdag 2 maart tussen 9.00 en 15.00 uur bij de mensen bezorgd en afgerekend. 

De mensen die hebben aangegeven de violen af te halen kunnen dat doen op vrijdag 1 maart tussen 13.00 en 18.00 uur of zaterdag 2 maart tussen 9.00 en 16.00 uur op het clubhuis van de scoutinggroep aan de Vlaardingsedijk 9 in Maassluis. Bij afhalen kunnen de violen zelf uitgezocht worden en het assortiment op de afhaallocatie is ook groter. Daarnaast is er bij het clubhuis ook potgrond te koop. 

Indien de violen bezorgd worden, kan het geld t/m 29 februari van tevoren overgemaakt worden naar NL94RABO0336224419 o.v.v. het bezorgadres (in Maassluis) en de bestelling. Betalingen die ter plekke worden gedaan, graag zoveel mogelijk gepast. Bij het afhalen op het clubhuis kan er contant worden afgerekend of met pinbetaling. 

Wie nog een bestelling wil plaatsen of een bestelling wil aanpassen, kan dit mailen naar scoutingviolen@gmail.com. Bestellingen t/m zaterdag 24 februari worden (indien gewenst) nog bezorgd op 2 maart. Bestellingen na 24 februari kunnen alleen afgehaald worden.

De violen kosten 9 euro per tray a 18 potjes (gemengde kleuren) of 10 euro voor een wandhanger met violen (keuze uit gemengde kleuren door elkaar of paars). De winst van de verkoop van de violen gebruikt de groep onder andere om de kamp- en contributiegelden laag te houden en voor de  aanschaf van nieuw materiaal en de wekelijkse activiteiten.