V.l.n.r.: Wijnand van Eijck, Jennifer Fluitman-Marinussen, Wim de Jong, Steffie Michels, Lars Boellaard, Hendrik Jan Huijzer, Sawitrie Kanhai, Arjan Verrijp en Paul Bols.
V.l.n.r.: Wijnand van Eijck, Jennifer Fluitman-Marinussen, Wim de Jong, Steffie Michels, Lars Boellaard, Hendrik Jan Huijzer, Sawitrie Kanhai, Arjan Verrijp en Paul Bols. (Foto: PR)

Notariskantoor Van Niekerk Huijzer sluit zich aan bij Westport Notarissen N.V.

Partnerbijdrage

Notariskantoor Van Niekerk Huijzer sluit zich aan bij Westport Notarissen N.V. 

Per 1 januari 2023 zal het Rotterdamse notariskantoor Van Niekerk Huijzer zich aansluiten bij het in Rotterdam en Westland gevestigde notariskantoor Westport Notarissen. Hierdoor wordt een verdere groei van de vastgoed- en familiepraktijk van Westport Notarissen gerealiseerd en wordt de dienstverlening voor de cliënten van Van Niekerk Huijzer uitgebreid.

De vastgoedpraktijk van Westport Notarissen is groot en blijft uitbreiden door innovatieve ontwikkelingen. Notaris Wim de Jong van Westport Notarissen kijkt daarom uit naar de samenwerking. “Met notaris Huijzer hebben wij de juiste versterking gevonden voor onze vastgoedpraktijk. Zijn specifieke kennis van complexe splitsingen in appartementsrechten en zijn ervaring bij het opzetten van nieuwbouwprojecten maken verdere groei mogelijk.”

Met het oog op de toekomst is de aansluiting van notariskantoor Huijzer voor beide kantoren een waardevolle stap. “Ik voorzie een ontwikkeling waarbij kleinere notariskantoren zich aansluiten bij grotere notariskantoren. De complexiteit van de samenleving, de verandering van het recht en de automatisering vraagt veel van een kantoor. Daarbij opgeteld is goed werkgeverschap voor de kleinere kantoren lastiger. Het is dan ook vanzelfsprekend en zelfs noodzakelijk dat kantoren hun krachten bundelen. Wij zijn dan ook blij met de komst van het kantoor en de medewerkers”, aldus notaris Lars Boellaard van Westport Notarissen. 

Per 1 januari verhuist notariskantoor Van Niekerk Huijzer naar het kantoorpand ‘FIRST’ in Rotterdam. De huidige Rotterdamse vestiging van Westport Notarissen verhuist begin september al naar dit kantoorpand op het Weena.

Afbeelding
MVC start nieuw zaalseizoen Sport 15 aug, 15:43
Afbeelding
Mischa Koorneef exposeert bij de Open AteLIER Route Algemeen 15 aug, 12:23
Afbeelding
Bestelbus gaat in vlammen op Laan 1940-1945 in Maassluis Algemeen 12 aug, 19:34
Afbeelding
Herdenken einde Tweede Wereldoorlog op 15 augustus Algemeen 12 aug, 08:23
Afbeelding
Maassluizer (51) redt twee jongens uit zee bij Hoek van Holland: opletten op zwemveiligheid blijft belangrijk Algemeen 12 aug, 06:50
Afbeelding
Aan motivatie ontbreekt het George Almarrawi niet Algemeen 11 aug, 08:30
Afbeelding
Kinderen amuseren zich naar hartenlust bij Kids Olympics Algemeen 11 aug, 07:07
Afbeelding
Magic Circus staat garant voor topamusement Algemeen 11 aug, 06:30
Afbeelding
Auto rolt het water in terwijl bestuurder iets afgeeft bij woning Hellingkade Maassluis Algemeen 10 aug, 13:56
Afbeelding
Extra maatregelen tegen droogte (nog) niet nodig Algemeen 10 aug, 07:58
Afbeelding
‘Open ride’ van Fietspromo druk bezocht Sport 9 aug, 15:36
Afbeelding
Orgelconcert door Evan Bogerd in Maassluis Algemeen 9 aug, 12:57
Afbeelding
Queen Mary 2 bezoekt Rotterdam voor het eerst in 10 jaar Algemeen 9 aug, 10:30
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Maassluis

Op Rodi Maassluis volg je het laatste nieuws uit Maassluis. Rodi Maassluis informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Maassluis

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Maassluis in je mailbox.