Kugeko opent fraai nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein De Dijk in Maassluis

Partnerbijdrage
Het Maassluise familiebedrijf is straks op De Dijk al toe aan de derde locatie in Maassluis.
Het Maassluise familiebedrijf is straks op De Dijk al toe aan de derde locatie in Maassluis. (Foto: PR)

Afgelopen vrijdag 21 oktober heeft het Maassluise bedrijf Kugeko officieel haar deuren van het fraaie nieuwe bedrijfspand met showroom op het bedrijven terrein De Dijk in Maassluis geopend. De officiële opening werd verrichtdoor de ouders van eigenaar/directeur en oprichter Mike Warnaar. Zij sloegen destijds ook de eerste paal. Mike Warnaar is met recht in zijn nopjes met het nieuwe onderkomen van zijn bedrijf, dat hij ons vol trots heeft laten zien. 

Kwaliteit

“Kugeko staat voor kwaliteit en klanttevredenheid”, vertelt Mike Warnaar. “Al sinds de oprichting in 2004 zijn dit belangrijke pijlers en succesfactoren van ons bedrijf. In de loop der jaren heeft Kugeko zich steeds meer gespecialiseerd in de specifieke producten: ramen , deuren, schuifpuien en vouwwanden (zowel in kunststof als in aluminium) en het realiseren van serres, terrasoverkappingen en luxe zonwering in woningen, bedrijfspanden en horecagelegenheden. Om de gewenste hoge kwaliteit te kunnen leveren werken wij met hoogwaardige kwaliteitsproducten en met gekwalificeerd personeel. Sinds de oprichting is Kugeko erkend dealer van Weru en sinds 2013 zijn wij één van de geselecteerde ‘Quality’ partners van Solarlux. Weru is een hoogwaardige producent van kunststof kozijnen en Solarlux is marktleider op het gebied van vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing” op gebied van Zonwering dealer van het gerenommeerde Duitse merk Markilux en het Nederlandse merk SunCircle

Familiebedrijf

Het Maassluise familiebedrijf is straks op De Dijk al toe aan de derde locatie in Maassluis. Van de P.J. Troelstraweg via het Mackayplein naar de Hoge Zeedijk, waar nu een schitterend eigen nieuw bedrijfspand gerealiseerd is. Hier kan het succes van Kugeko verder worden uitgebouwd.. “Mijn familie is hierbij erg belangrijk”, wil Mike Warnaar graag benadrukken. Bij Kugeko werken ca 16 mensen, waaronder 6 familieleden. Behalve ikzelf werken mijn broer Dave en zus Brenda hier. Verder mijn dochter Lisa en schoonzoon Bas en ook mijn oudste dochter Romy is nog bij Kugeko werkzaam geweest. En natuurlijk vader Leen die de nodige hand en spant diensten verleend. Daarnaast zijn op de achtergrond mijn moeder en mijn partner Bernadette ook heel belangrijk voor mij. Ik ben heel trots op onze hechte familieband. Het succes van Kugeko is voor een zeer groot deel ook aan hen te danken.”

Showroom en Werkplaats

“Bedrijven zoals dat van ons, die ook opslagruimte nodig hebben, horen aan de buitenkant van de stad te zitten”, legt Warnaar uit. “Hier is nu naast de werkplaats een prachtige showroom gevestigd. In de sfeervolle ruimte kunnen bezoekers zich onder het genot van een kopje koffie laten informeren over de vele mogelijkheden. Door middel van diverse presentaties, showmodellen en deskundig advies kan men een keuze maken uit de vele mogelijkheden, toepassingen en materialen. Ons team bereidt projecten van klanten voor in onze professioneel uitgeruste werkplaats”.

Het nieuwe bedrijfspand aan de Zomerdijk 2 in Maassluis geldt als het nieuwe visitekaartje van Kugeko en sluit naadloos aan bij de kwaliteit, die het bedrijf zo graag wil uitstralen.