Maassluis is een knus restaurantje rijker sinds medio 2021

Partnerbijdrage
Eigenaar Angelo Schenkel en mede eigenaar chefkok Ramon Seker.
Eigenaar Angelo Schenkel en mede eigenaar chefkok Ramon Seker. (Foto: PR)

Borrel Bar Bites is te vinden in de oude stadskern aan de Markt 16. Een historisch stukje Maassluis met een horecapleintje. “Hapje, drankje en gezelligheid. Culinair genieten onder het genot van een bijzonder drankje, daar draait het om”, zegt eigenaar Angelo Schenkel.
Dineren kan vijf dagen in de week vanaf 17.00 uur, in het weekend vanaf 15.00 uur. Ook is er een lunchkaart. In de wintermaanden op zondag en de hele zomer van woensdag tot en met zondag lunchen en dineren op het terras. De keuken is open zolang de bar open is. Dus ook voor de late trek, kan je bij Borrel Bar Bites terecht.
Shared dining; Kleinere gerechten voor een mooie prijs. Kwaliteit staat op nummer 1. “Zo heb ik wel vijf slagers waar ik mijn vlees bestel. Het beste vlees van iedere leverancier”, aldus chefkok Ramon Seker, tevens mede eigenaar. Als dessert of gewoon lekker bij de koffie hebben wij een ruime keuze Koekela taarten of een ijsje van de overburen Luciano.
Bites is al geheel in kerstsferen voor de komende kerstmarkt op 10 december. Naast de Oreo warme chocolademelk voor de (grote) kinderen, worden er ook heerlijke cocktails, mooie wijnen en leuke biertjes geserveerd.

Uiteraard ook gedacht aan de alcoholvrije drankjes.1e en 2e Kerstdag zijn we geopend voor een 4 gangen shared dining menu voor 65 euro per persoon. Maar een menu afhalen voor thuis is ook mogelijk!
Het was een lastige winter om mee te starten. In de zomermaanden, Furieade, bokkentocht, hebben we veel nieuwe gasten mogen ontvangen. Start van de herfst ging goed. Op naar een mooi culinair jaar in 2023!