Nieuw in Maassluis: Sportstudio Maassluis: Met plezier veilig sporten onder deskundige begeleiding

Partnerbijdrage
Eigenaren/personal trainers Miquel Asmus en Petros Keltonian.
Eigenaren/personal trainers Miquel Asmus en Petros Keltonian. (Foto: CW)

Sport Center Maassluis is populair en blijft maar groeien. De nieuwste loot aan de stam heet Sportstudio Maassluis. Op het Mackayplein 7a kan vanaf nu iedereen terecht die graag fitter en gezonder wil worden. Vooral wie niet weet hoe dat aan te pakken.

Personal trainer Miquel Asmus zegt voldoening te halen uit mensen laten bewegen om hun persoonlijk gestelde doel halen. “Wij willen niet zozeer concurreren met andere sportscholen, wel mensen bereiken die nu nog niet bewegen. Vooral zij die dat in een veilige omgeving onder deskundige begeleiding willen doen”, benadrukt sportschooleigenaar Petros Keltonian. Samen met Miquel bedacht hij het concept voor Sportstudio Maassluis wat in vier maanden realiteit werd. “Het idee met Sportstudio Maassluis te starten is mede ingegeven door de groei van het aantal leden van Sport Center Maassluis en de sterke behoefte aan persoonlijke begeleiding.”

Maatwerk

Volgens Miquel weten mensen wel dat bewegen gezond is maar is ermee beginnen - om wat voor reden dan ook - vaak moeilijk. “Ik help mensen graag over die drempel heen om ze vervolgens te motiveren te blijven bewegen”, zegt de gedreven personal trainer. Het bepalen wat voor iemand de beste training is, is volgens hem altijd een kwestie van maatwerk. “Bovendien zijn de doelen meetbaar en de resultaten zichtbaar.” Meer informatie over wat personal training nog meer inhoudt, is te vinden op de website van Sportstudio Maassluis. Maar ook over small group training, een vorm van personal training met maximaal acht personen, eveneens in de veilige omgeving van Sportstudio Maassluis, is daar meer informatie over te vinden.

Zin gekregen om echt fit te worden? Kom dan gelijk in beweging en vul vandaag nog op www.sportstudiomaassluis.nl, het contactformulier in, of mail naar info@sportstudiomaassluis.nl of bel. 06-81546845.