MVC start met nieuw damesteam

Sport
"Eerste training voor MVC dames. " (Foto: "MVC")

Het is de technische commissie en een paar actieve leden gelukt. In september heeft MVC weer een ‘eigen’ damesteam die in het nieuwe seizoen in de 3e klasse hun wedstrijden gaan spelen.

De technische commissie en een aantal speelsters hebben er hard aan getrokken om een volwaardig damesteam te vormen. Inmiddels hebben zeven dames zich aangemeld en zijn er al wat proeftrainingen geweest. Jeroen van de Berg, een trainer die zijn roots bij MVC heeft liggen is bereid gevonden om de dames te gaan trainen en er een leuk team van te maken. Het damesteam is ingeschreven in de 3e klasse. Echter om een volwaardig damesteam te hebben is het belangrijk dat er nog twee of drie dames bij komen. “Dan heeft iedereen de ruimte en hoeft niemand op zijn tenen te lopen”, aldus van de Berg, die zin heeft om deze enthousiaste meiden de fijne kneepjes van het volleybalspel goed onder de knie te laten krijgen.

Meiden tussen de 18 en 28 jaar oud met enige volleybalervaring die het leuk vinden om in een nieuw team te starten, kunnen zich aanmelden via bestuur@mvcmaassluis.nl. Het team wil vanaf eind augustus een keer per week gaan trainen en in het nieuwe seizoen wedstrijden spelen in de 3e klasse. Kijk voor meer informatie op www.mvcmaassluis.nl of neem contact op met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten).