Afbeelding
(Foto: Fietspromo)

De Cees Boer Fietsen Challenge

10 mei, 19:40 Sport

De afgelopen twee jaar kon de Cees Boer Fietsen Challange niet doorgaan, maar afgelopen zaterdag 7 mei was het eindelijk weer zover. 

Er konden vanaf de winkel van Cees Boer Fietsen aan de Lange Boonenstraat deze dag drie afstanden worden gefietst van respectievelijk 35, 70 of 105 km. De organisatie en begeleiding van de tochten was in handen de Stichting Fietspromo en zij hadden voor deze dag weer uitdagende routes richting Boskoop, Stompwijk en Zoetermeer uitgezet. De ritten werden verreden op de racefiets en waren gratis toegankelijk voor zowel leden als klanten van Cees Boer fietsen.

Om 11.00 uur verzamelde de grootste groep van ruim 35 fietsers zich voor de langste afstand van 105 km. Na een korte toelichting van de voorzitter werd deze groep opgedeeld in meerdere kleinere groepen, die ieder met eigen tempo van start gingen. Mede dankzij prachtige fietsweer, een aangename temperatuur en een weinig wind werden deze groepen door de wegkapiteins van Fietspromo lenig en snel over de fietspaden geloodst. Een uur later ging er nog een groep fietsers voor de 70km rit van start. In de middag tussen 15.00 en 15.30 uur kwamen groepen op het parkeerterrein bij de sponsor Cees Boer Fietsen weer samen om gezamenlijk een hapje en een drankje te nuttigen. Er kon worden terug gezien op een geslaagde fietsdag.

Aanstaande zondag 15 mei staat alweer de La Trappe Abdijentocht op het programma. Deze tocht brengt de Fietspromo’s naar Berkel Enschot voor een rit vanaf de schitterende Trappisten Abdij O.L.V. van Koningshoeven en voert door het Brabantse land van bossen, vennen, hei, weilanden en kleine dorpen. Er zijn routes van 35, 60 en 125 km te verrijden.

Kijk voor meer informatie over de Stichting Fietspromo op www.fietspromo.nl.

Afbeelding
Wijkwandelingen een succes Algemeen 25 mei, 10:44
Afbeelding
Een warme Ruitenburg Halve in Maassluis Sport 24 mei, 18:23
Afbeelding
Bruno Deneckere en Nils De Caster in Grand Café de Waker Algemeen 24 mei, 14:39
Afbeelding
Gekantelde vrachtwagen zorgt voor afsluiting A20 Algemeen 24 mei, 13:49
Afbeelding
Een zaal vol schakende kinderen Sport 24 mei, 13:10
Afbeelding
Team Los Porteros grote winnaar MVC bedrijvenvolleybaltoernooi Sport 24 mei, 09:44
Afbeelding
Afsluiting A20 Maassluis – Vlaardingen-West in Hemelvaartsweekend Algemeen 23 mei, 17:01
Afbeelding
Schilderen aan het Scheur Algemeen 23 mei, 14:50
Afbeelding
Nachtafsluitingen Heinenoordtunnel (A29) voor onderhoudswerkzaamheden Algemeen 23 mei, 11:49
Afbeelding
Excelsior Maassluis verslaat VV Katwijk in kampioensduel Sport 23 mei, 11:37
Afbeelding
CKC Maassluis verliest voor derde keer op rij met 1 punt verschil Sport 23 mei, 11:03
Afbeelding
Nieuw vaarseizoen van veerpont de Kwakel Algemeen 23 mei, 10:46
Afbeelding
Dit jaar 3 grote verschillen Varend Corso met eerdere edities Algemeen 23 mei, 09:57
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Maassluis

Op Rodi Maassluis volg je het laatste nieuws uit Maassluis. Rodi Maassluis informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Maassluis

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Maassluis in je mailbox.