U14-1 Green Eagles verliest kampioenswedstrijd

Sport
U14-1 is toch ook wel blij met de tweede plaats.
U14-1 is toch ook wel blij met de tweede plaats. (Foto: Green Eagles)

Afgelopen zaterdag speelde het eerste U14 team van Green Eagles de beslissingswedstrijd tegen Rotterdam Zuid voor het kampioenschap.

Beide teams eindigde met een gelijk aantal punten. Zowel Rotterdam Zuid als Green Eagles wonnen de onderlinge thuiswedstrijd tegen elkaar. De spanning voor de wedstrijd was dan ook voelbaar. De eerste score vanuit een vrije worp was voor de Eagles. Hierna was het Rotterdam Zuid dat het eerste kwart winnend afsloot met 12-8. In het tweede kwart waren de Eagles duidelijk de onderliggende partij en liep RZ uit naar 33-12 met de rust. Ook na rust konden de Eagles moeilijk tot scoren komen en maakte RZ een 13-0 run voordat de Eagles weer konden scoren. Het vierde kwart was voor de statistiek. RZ werd op basis van deze wedstrijd verdiend kampioen met als einduitslag 68-22.

Pleintjes basketbal

Op de diverse basketbalvelden in Maassluis zijn regelmatig enthousiaste basketballers te vinden. Vanuit Green Eagles heeft zich een groep verenigd om elke dinsdagavond in de zomer vanaf 19.30 uur te basketballen bij het basketveld aan de Schubertlaan (vlakbij de apotheek). Dit natuurlijk zover het weer het toelaat.