Ruitenburg adviseurs & accountants blijft Halve van Westland trouw

Sport
 Jan-Pieter Bood (l.) tekende onlangs in het bijzijn van het Hilair Zwinkels het sponsorcontract.
Jan-Pieter Bood (l.) tekende onlangs in het bijzijn van het Hilair Zwinkels het sponsorcontract. (Foto: PR)

Ruitenburg adviseurs & accountants blijft Halve van Westland trouw

Het was na drie afgelastingen vanwege corona best wel even spannend: komt er nog een Ruitenburg Halve Westland? Maar vorige week werd bekend dat de toekomst van het populaire hardloopevenement in ieder geval voor dít jaar is gegarandeerd. Dat komt niet alleen door de gewijzigde opzet van het sportspektakel, maar met name ook door de onlangs gecontinueerde financiële ondersteuning van Ruitenburg adviseurs & accountants.

Het kantoor, met vestigingen in Maasdijk, Maassluis, Den Haag en Delft, is sinds enkele jaren al hoofdsponsor van dit evenement en tevens naamsponsor van de halve marathon. Jan-Pieter Bood (foto links) tekende onlangs in het bijzijn van het Hilair Zwinkels van organisator Olympus ’70 een nieuw contract, dat de Ruitenburg Halve Westland voor 2023 weer bestaanszekerheid geeft. En dat is uiteraard goed nieuws voor al die honderden hardlopers in en buiten onze regio.

De Ruitenburg Halve Westland vindt dit jaar plaats op zondag 26 maart en kent naast de halve marathon ook een wedstrijd over 5 kilometer, 10 kilometer en een wandeltocht. Tevens zijn er twee jeugdlopen. Nieuw dit jaar is een run voor lichamelijk en/of verstandelijk beperkte atleten met een loopframe: de zogeheten Frame Runners.

Start en finish zijn dit jaar voor het eerst vanaf het complex van Olympus ’70 in Naaldwijk. Ook is er een nieuw parcours. Inschrijven kan al via: www.westlandsehalvemarathon.nl.