(Leren) wandelen bij VTM

Sport
Het clubgebouw is gelegen aan de Albert Schweizerdreef.
Het clubgebouw is gelegen aan de Albert Schweizerdreef. (Foto: VTM)

In een tijd waarin een gezonde levensstijl hoog op de agenda staat, wordt wandelen steeds populairder als een van de snelst groeiende vormen van bewegen. Met het oog op deze trend biedt Wandelcentrum V.T.M. een uitstekende mogelijkheid om aan deze behoefte te voldoen. Met een eigen clubgebouw gelegen aan de Albert Schweitzerdreef 475 en een scala aan georganiseerde wandeltochten in het weekend, lanceert het centrum nu ook het project “Wandelen onder leiding van wandelcoaches” voor beginnende wandelaars.

Het doel van het project is om de “startende” wandelaar te stimuleren en te begeleiden in hun wandelervaring. Als je behoort tot deze groep, biedt Wandelcentrum V.T.M. je graag de mogelijkheid om de basisprincipes van wandelen te leren en te ontdekken of het iets voor jou is. Onder leiding van twee ervaren wandelaars willen zij mensen aanmoedigen om in beweging te komen.

Het eerste doel van het project is om onafgebroken 5 kilometer te kunnen wandelen. Wandelcentrum V.T.M. is ervan overtuigd dat je na het behalen van deze mijlpaal alleen maar verder wilt gaan. Binnen de vereniging is er uiteraard ook ruimte om je verder te ontwikkelen als wandelaar.

De aftrap van het project vindt plaats op woensdag 31 mei om 09.00 uur in de kantine van Wandelcentrum V.T.M. De kosten bedragen slechts € 2,50 per sessie, en betaling via pin is mogelijk.

Benieuwd of wandelen ook iets voor jou is? Kom dan op woensdag 24 mei naar onze kantine aan de Albert Schweizerdreef. Het team van Wandelcentrum V.T.M. kijkt er naar uit om u te ontmoeten en meer informatie te verstrekken.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jaap Westhoff via telefoonnummer 06-22219997 of kijk op www.wandelcentrum-vtm.nl.