Wandelcentrum V.T.M. Maassluis gaat door

Sport
Het blauwe verenigingsgebouw aan de Albert Schweitzerdreef 475.
Het blauwe verenigingsgebouw aan de Albert Schweitzerdreef 475. (Foto: VTM Maassluis)

Lange tijd was het voortbestaan van de inmiddels al 69 jaar bestaande wandelsportvereniging V.T.M. Maassluis in gevaar door het ontbreken van nieuwe bestuursleden maar na de afgelopen jaarvergadering hebben zich twee kandidaten gemeld. De nieuwe voorzitter wordt Mart Voordenhout en als secretaris wordt dit Alphons Morcus, beide vervend midweekwandeltocht wandelaars. 

Iedereen woensdagmorgen kan er vanuit V.T.M. Maassluis een wandeltocht gelopen worden; dit kan individueel of in groepsverband. De startlocatie is vanaf het blauwe verenigingsgebouw aan de Albert Schweitzerdreef 475. Elke week is er een andere route verkrijgbaar voor 2 euro en voor KWBN leden is dat 1,50 euro.

Op woensdag 28 februari gaat de wandeling door Rozenburg west. Er wordt om 8.30 uur gestart vanaf het verenigingsgebouw en vanaf daar gaan de wandelaars door Maassluis naar de veerpont en zullen zij via mooie landelijke weggetjes de buurt daar verkennen. Na de wandeling gaan de deelnemers weer terug naar het verenigingsgebouw waar een kopje koffie, soep of een lekker belegd broodje te verkrijgen is.

Kijk voor meer informatie op www.wandelcentrum-vtm.nl. Op deze website is het ook mogelijk om je aan te melden als lid. 

Op 27 april zal de negende Oranjemars in Maassluis worden gelopen.