Green Eagles Dames 3X3 pakt winst in Hoensbroek

Sport
Afbeelding
(Foto: Green Eagles)

Het Dames 3X3 team van de Maassluise Basketball Vereniging Green Eagles is het afgelopen paasweekeinde wederom succesvol geweest. 

In Hoensbroek kwamen ze in de poule drie teams tegen. Na een moeizame start met een nederlaag tegen Groningen wist het team toch de halve finale te halen. Deze werd door de speelsters Willeke Bruins, Anouk Kraaijeveld, Kirsten Boer en Suzanne van Driel gewonnen. In de finale was er een mooie kans op revanche, want de tegenstander was wederom Groningen. Dit keer waren de Dames beter in vorm en werden de tegenstanders uit het noorden wel verslagen. Daarmee wederom winst voor het succesvolle Dames 3X3 team.

Oude tenues

Het sportteam op de special needs school Mlaleo in Mombasa (Kenia) doet mee met de Special Olympics Qualifications voor Kenia en hopen zich met meerdere atleten te kwalificeren. Omdat MBV Green Eagles sinds dit jaar een nieuwe kledingleverancier heeft, werd er gezocht naar een goede bestemming voor de ‘oude’ tenues. In Kenia hebben ze de mensen blij kunnen maken met meerdere tassen vol Green Eagles shirts.

In Kenia wordt er nu gespeeld in de ’oude’ tenues van Green Eagles.