Kindervoorstelling Jij telt mee!

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: PR)

Op zondagmiddag 18 juni is iedereen van harte uitgenodigd voor de kindervoorstelling ‘Jij telt mee!’ gepresenteerd door Kinderkoor Wonderwijs en de bekende poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek. Tijdens deze interactieve voorstelling zal het spannende verhaal van koningin Esther, Mordechai en de gemene Haman ontdekt worden. 

Tijdens de voorstelling staat het verhaal centraal van een stoere meid die zich door niets laat afschrikken en met haar vindingrijkheid het volk redt van een grote ramp. Er zijn nieuwe buikspreekacts van Henkie en verbazingwekkende trucs van Matthijs Vlaardingerbroek te zien en de kinderen van Wonderwijs zullen ervan zingen.

De voorstelling vindt plaats van 16.00 tot 17.00 uur in de Immanuelkerk en is geschikt voor kleine en grote mensen vanaf 4 jaar. De toegang is gratis, wel zal er de mogelijkheid zijn om een vrijwillige bijdrage te geven. Voor kinderen tot 4 jaar is er kinderoppas aanwezig. 

Kijk voor meer informatie op kinderkoorwonderwijs.nl.

Kinderkoor Wonderwijs

Kinderkoor Wonderwijs, onder leiding van Corinda van den Bos en Marielle Romeo, is een christelijk kinderkoor dat bestaat uit ongeveer 55 kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Het koor is bekend vanwege hun enthousiaste optredens tijdens diverse evenementen in Maassluis. Deze keer organiseert Wonderwijs de komende kindervoorstelling ‘Jij telt mee!’ waarbij ze samen met poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek het publiek mee zullen nemen in het verhaal door middel van spel, trucs en zang.