Start Oliebollenactie Karel Doormangroep

Verenigingen
Scouting Karel Doormangroep 1 terug met haar oliebollenactie.
Scouting Karel Doormangroep 1 terug met haar oliebollenactie. (Foto: Sem Steenbergen - Views Productions)

Na het succes van vorig jaar is scouting Karel Doormangroep 1 terug met haar oliebollenactie. Dit jaar zal de actie plaatsvinden op 9 en 10 december. 

Al zeker 66 jaar werken de vrijwilligers aan de beste oliebol, met of zonder krenten. Het recept wordt elk jaar aangescherpt op recensies en ervaringen van bakkers. De oliebollen worden niet voor niks gebakken, het geld wat wordt verdiend met de oliebollenactie is namelijk hard nodig voor de vereniging. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal of voor het opknappen van het gebouw.

In de maand november zullen de scoutingleden langs de deuren gaan om bestellingen van deze oliebollen te noteren. De oliebollen zijn per zes stuks verkrijgbaar voor een prijs van 5 euro. Wilt u uw collega’s op het werk verrassen met een oliebol? Vraag dan aan het desbetreffende scouting lid bij u aan de deur naar de bedrijfsboxen. Een bedrijfsbox is mogelijk vanaf vijftien oliebollen, uiteraard voorzien van de nodige servetten en poedersuiker. De bedrijfsboxen worden op 9 december bezorgd, de oliebollenzakken op zowel 9 als 10 december.