Jonge oliebollenverkopers in aantocht

Verenigingen
Afbeelding
(Foto: Privé)

Sinds zondag 6 november kunt u ze treffen bij u aan de deur, de oliebollenverkopers van scouting Karel Doormangroep 1. Elk lid heeft een aantal straten gekregen die hij of zij langs zal lopen, soms met een ouder of verzorger. 

Scouting Karel Doormangroep organiseert elk jaar de oliebollenactie (OLA) om een gezonde financiële buffer te creëren. Zo kan met het geld van de OLA allerhande speltmateriaal worden aangeschaft waarmee de scoutingleden nieuwe avonturen kunnen beleven. Ook het gebouw kan met een gedeelte van de opbrengst een hardnodige opknapbeurt krijgen.

Als er een jonge, oude, kleine of grote verkoper bij u voor de deur staat kunt u kiezen uit een zak van zes oliebollen (met of zonder krenten) voor 5 euro of één van de drie soorten bedrijfsboxen wanneer u familieleden of collega’s op werk wilt verrassen.

Wanneer het scoutinglid niemand aantreft zal er een briefje worden achtergelaten met de doorverwijzing naar de website www.scoutingkd.nl waar de oliebollen ook te bestellen zijn. Ook op de site is er de keuze uit de oliebollen per zak of de bedrijfsboxen. De bedrijfsboxen worden op 9 december bezorgd op het opgegeven (werk)adres, de oliebollen zakken zowel op 9 als ook 10 december.