Rijdende sociaal raadslieden naar Maassluis

Zakelijk
De bus van de sociaal raadslieden.
De bus van de sociaal raadslieden. (Foto: PR)

Inwoners van Maassluis kunnen hulp en advies bij krijgen bij problemen met wetten, regelingen, formulieren en (overheids-)instellingen. Zij kunnen daarvoor per telefoon of mail terecht bij de sociaal raadslieden van Minters. Zij geven gratis advies. Maar, soms is de stap op hulp of advies in te winnen nog te groot en daarom komen de sociaal raadslieden naar Maassluis toe. Met de Mintersbus gaan zij komende weken op pad om inwoners in Maassluis, Schiedam en Vlaardingen ter plaatse te voorzien van juridisch advies. Een afspraak maken is niet nodig, je hoeft ook niet vooraf te bellen én al het advies en de hulp is gratis.

Op donderdag 21 september staat de bus bij de Koningshoek aan de Uiverlaan (parkeerplaats P1, nabij de Hoogvliet) in Maassluis. Van 10:00 tot 12:00 uur kun je onder het genot van een kopje koffie of thee én een lekker koekje juridische vragen stellen.

Sociaal raadslieden bieden een helpende hand bij sociale en juridische kwesties. Zijn er problemen met je huurcontract, heb je vragen over toeslagen van de Belastingdienst of over ‘regelzaken’ rondom bijvoorbeeld echtscheiding of ontslag? Loop gerust even langs als je een vraag hebt, of meer informatie wilt over wat de sociaal raadslieden doen.