Alzheimer Cafe 1in De Tweemaster

Zorg
Afbeelding
(Foto: PR)

Alzheimer Cafe 1in De Tweemaster

In de week van Wereld Alzheimer Dag is er op dinsdag 19 september een  Alzheimer Café in De Tweemaster met thema ‘met de huisarts om tafel’.

In het begin van dementie zijn de klachten niet altijd even duidelijk en soms moeilijk te verklaren. Tijdens deze bijeenkomst gaat men in op deze klachten. De heer Au, huisarts, werkzaam bij Medisch Centrum Docwerk, is gastspreker deze avond en bespreekt de klachten behorend bij dementie. Tevens wordt besproken welke klachten helder zijn en of een bezoek aan de huisarts noodzakelijk is en welke rol de huisarts kan vervullen.

Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren of om langs te komen voor de gezelligheid naar het Alzheimer Café in De Tweemaster in Maassluis. Publiek is vanaf 19.00 uur welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Een ontmoeting in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.