Overhandiging cheque opbrengst Nieuwjaarsduik

Algemeen
Roel Braaksma, van MirandaMania, krijgt uit handen van Siem Zeilemaker, fractievoorzitter van PWF, een cheque van 950 euro uitgereikt.
Roel Braaksma, van MirandaMania, krijgt uit handen van Siem Zeilemaker, fractievoorzitter van PWF, een cheque van 950 euro uitgereikt. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Roel Braaksma en Siem Zeilemaker kwamen donderdag 9 januari in de kantine van WSV Bestevaer, aan de Vooroever in Medemblik, bijeen. 'Da's mooi gaan', zegt Roel, refererend op de Nieuwjaarsduik van 1 januari.

Na het fotomoment nog even bij elkaar onder het genot van een kop koffie. "Dit geld kunnen we heel goed besteden", zegt Roel. "We houden ons intensief bezig met de bewustwording van de jeugd. Wat is melanoomkanker? Waarvan krijg je het? We nodigen elk jaar tijdens MirandaMania een specialist uit die de leerlingen van De Dijk op een goede manier kan uitleggen wat ze kunnen doen om deze vorm van kanker te voorkomen. Smeer je jezelf goed in tegen de brandende zon? En met welke factor doe je dat dan? Hopelijk wordt zo veel leed bespaard."

Roel Braaksma toont de cheque: 'Dit geld kunnen we heel goed besteden'.