Jolien Kistemaker in Hauwert in Concert

Algemeen
Jolien Kistemaker in Hauwert in Concert.
Jolien Kistemaker in Hauwert in Concert. (Foto: aangeleverd)

HAUWERT - Jolien Kistemaker schrijft en zingt kwetsbare, ontroerende maar ook lichte Nederlandstalige liedjes en gedichten over opgroeien, liefdes en de levensvragen die al van kinds af aan door haar hoofd spoken. Zij deelt deze op een intieme maar ook humoristische manier met haar publiek.

Onlangs verscheen haar eerste album onder de titel 'Wij', waarop een selectie van nummer uit deze voorstellingen te horen is. Het album is te beluisteren via onder andere Spotify en Itunes, maar ook verkrijgbaar op cd. Daarnaast is Jolien actrice, zangeres en danseres bij onder meer het Herman van Veen Arts Center, Kindertheater de Toverknol en creëert ze dans- en theatervoorstellingen voor kinderen, zoals de educatieve duurzaamheidsvoorstelling 'Max en Keet redden de wereld' en danstheatervoorstelling 'Ik zie ik hoor wat jij niet voelt'.

En nog weetje, de naam Kistemaker verraad al dat Jolien sporen in West-Friesland heeft.

Een reactie van één van haar bezoekers: "Jolien brengt de Nederlandse taal tot leven in mooie, lieve, ontroerende, kleine maar vooral ook humoristische liedjes. Ze is heel puur, heeft een prachtige uitstraling en het is een feestje om naar haar zang te luisteren! Haar voorstellingen zijn levendig, boeiend en vol energie".

Tijdens dit theatrale concert wordt Jolien begeleid door drie muzikanten: gitarist Noortje Vredeveld, percussionist Ruben Maathuis en violist en zangeres Saskia Egtberts.

Jolien treedt, samen met haar muzikanten, 6 maart op om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: 15 euro, inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Reserveren kan via hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en www.jolienkistemaker.nl.