Plezier en actie in meivakantie in gemeente Medemblik

Algemeen
Bloemen, Bijen en Vlinders.
Bloemen, Bijen en Vlinders. (Foto: Marry de Groot, Hauwert)

Jongerenwerk Medemblik verzorgt in de week van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei, in samenwerking met Team Sportservice West-Friesland en een aantal lokale (sport)organisaties, diverse activiteiten voor de jeugd.

Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld opgeven voor maandag 3 mei: Zumba en TikTok dance in Nibbixwoud en Onderdijk, Bloemen, Bijen en Vlinders in Benningbroek of dinsdag 4 mei: Bloemen, Bijen en Vlinders in Abbekerk, Midwoud en Onderdijk. Of lekker buitenspelen met Team Sportservice in Andijk, Medemblik, Wervershoof en Wognum. Woensdag 5 mei: Freestyle en Soccergames in Hauwert en Wognum, donderdag 6 mei: SKATELAND BMX en Step clinics in Wervershoof en vrijdag 7 mei: Expeditie Stormboot en Trucktocht in Medemblik en Freestyle en Soccergames in Andijk.

Alle activiteiten zijn gratis, maar wel graag van tevoren opgeven. Meer informatie over de activiteiten, tijden en inschrijving stuur een e-mail naar activiteiten@medemblik.nl of check de Facebookpagina Jongerenwerk-Opbouwwerk Medemblik.

Voor de activiteit met Team Sportservice, opgeven via activiteitenoverzicht op www.noordhollandactief.nl. Of de activiteit opzoeken op www.noordhollandactief.nl en woonplaats invullen en op Team Sportservice klikken. Lukt het niet, stuur een e-mail naar nbijlsma@teamsportservice.nl.