Inschrijven Lionsclub Opmeer-Medemblik Golf Open

Algemeen
Hoe ver sla jij de golfbal?
Hoe ver sla jij de golfbal? ((Foto: aangeleverd))

Het jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik is inmiddels een vaste, sportieve traditie. Voor de twintigste keer zijn golfers en aspirant golfers op 3 september welkom op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof.

Deelnemers en sponsors ervaren dit jaarlijkse evenement niet alleen als een ‘goede doelendag’, maar ook als gezellig en informeel. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal of een van de andere prijzen winnen. De beginners en niet-golfers nemen deel aan een clinic. Zij leren afslaan, chippen en putten. Daarna gaan ze onder begeleiding de baan in om het geleerde in de praktijk te brengen.

De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie of thee en een broodje maken deelnemers kennis met elkaar of kunnen ze herinneringen ophalen van de voorgaande jaren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting van de prijzen, gedoneerd door onze sponsors. Rond 19.15 uur staat er een heerlijk Indonesisch buffet klaar en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic.

Wedstrijddeelnemers betalen 70 euro en deelnemers aan de clinic betalen 45 euro. Als belangstellenden en supporters ook willen mee-eten betalen ze 20 euro.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de opbrengst naar Dorcas. Dorcas is een hulporganisatie, die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken worden projecten gesteund en ontwikkeld. Dorcas ontwikkelt samen met lokale partnerorganisaties projecten die mensen leren te voorzien in hun basisbehoeften en helpen hen op eigen benen te staan. Doe mee met het Golf Open en steun dit goede doel.

Wij verwachten een grote opkomst op deze jubileumeditie. Schrijf je daarom snel in bij Harry Kloppenburg, tel. 06-51344707, harrykloppenburg@hotmail.com of via www.lionsopmeer.nl.

Alle dan geldende coronamaatregelen worden uiteraard door zowel de organisatie als de deelnemers in acht genomen. Dit betekent onder meer dat u 1,5 meter afstand houdt van ieder persoon die niet tot uw eigen huishouden behoort.

Oefenen op de green.
De felbegeerde bokaal.