20e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2021

Algemeen
Golfen.
Golfen. Foto: aangeleverd

WERVERSHOOF - Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het golfevenement Lions Opmeer-Medemblik Golf Open op vrijdag 3 september.

Voor de 20e keer wordt er op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof gestreden om de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal en nog vele andere prijzen. Golfers lopen achttien holes. Beginners kunnen in een clinic kennis maken met het golfspel. Onder deskundige leiding leer je afslaan, pitchen en putten en loop je een paar holes om het geleerde toe te passen. 

Inschrijving Opmeer-Medemblik Golf Open 2021

Inschrijving start om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de andere deelnemers. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met schitterende prijzen en ook nog een veiling. Om 19.15 uur wordt een Indonesisch buffet geserveerd. Rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Kosten 70 euro per persoon; de clinic 45 euro (met alles erop en eraan). Belangstellenden en supporters die ook mee willen eten betalen 20 euro. 

Opbrengst naar Dorcas

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de netto-opbrengst naar Dorcas, een organisatie die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar worden mensen ook gestimuleerd zich te ontwikkelen. Aanmeldenbij de organisator van Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2021 Harry Kloppenburg telefoon via 06 51344707 of harrykloppenburg@hotmail.com.

Afbeelding
Samen balletje slaan.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding