Meewandelen met Team Sportservice in gemeente Medemblik

Algemeen
Afbeelding
((Foto: aangeleverd))

Team Sportservice organiseert in Medemblik en Wervershoof in samenwerking met lokale partijen (huisarts, fysiotherapeut) een wandelgroep op speciaal voor mensen met (chronische) gezondheidsklachten: Medemblik Wandelt! Wandelen is hét medicijn voor veel klachten.

Team Sportservice organiseert twintig weken lang een wekelijkse wandeling van zestiig minuten in Medemblik en Wervershoof. Begeleid door een professional en/of een vrijwilliger met een wandelopleiding. Samen met de groep worden doelen gesteld, dit kunnen zowel gezamenlijke doelen als individuele zijn. Het wandeltempo wordt aangepast aan de mogelijkheden van de groep. Elke wandeling start met een warming up en tussendoor worden oefeningen gedaan. Met een kopje koffie wordt wekelijks afgesloten; dit is op eigen kosten. De kosten van de wekelijkse wandeling zijn 3 euro per keer.

Bezoek voor meer informatie op 12 oktober van 19.00 tot 20.00 uur de bijeenkomst in Gezond Medemblik of op 14 oktober van 15.00 tot 16.00 uur in de huisartsengroep Wervershoof.

In Medemblik starten de wandelingen op vrijdag 22 oktober en in Wervershoof op woensdag 20 oktober. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst in Medemblik: https://www.noordhollandactief.nl/activiteit/214877/informatiebijeenkomst-medemblik-wandelt  en in Wervershoof via https://www.noordhollandactief.nl/activiteit/214876/informatiebijeenkomst-medemblik-wandelt 

U kunt uw aanmelding voor de informatiebijeenkomst ook mailen naar dstuurman@teamsportservice.nl of bel naar 0229 – 28 77 00.

Wilt u zich meteen al aanmelden voor de wandelgroep dan kan dat door een mail te sturen naar dstuurman@teamsportservice.nl