Brocante markt op 1, 2 en 3 april in Bonifaciuskerk in Medemblik

Algemeen
Op de markt is veel mooi servies te vinden.
Op de markt is veel mooi servies te vinden. (Foto: aangeleverd)

Na lange afwezigheid is er weer een brocantemarkt in de Bonifaciuskerk en daar maakt de organisatie een groot feest van. 

Voor de markt kwam de afgelopen tijd vele prachtige artikelen binnen en dat resulteert voor de liefhebbers in een markt om van te smullen. 

Omdat de stichting Bonifaciuskerk Medemblik dit jaar 45 jaar bestaat pakt de organisatie flink uit met een jubileumkorting van 50%. Hierdoor is er geen enkele reden om niet naar de markt te gaan en te profiteren van de vele koopjes. 

Het aanbod is overweldigend en bestaat uit antiek, brocante, curiosa, retro, artikelen uit grootmoederstijd, maar ook oude boeken. Prachtig glaswerk, serviezen en ander aardewerk, blikken, sierraden, gebruiksartikelen en nog veel meer.

Om te bekomen van de geweldige aankopen die men heeft gedaan kunnen bezoekers in de foyer genieten van koffie of thee met appeltaart een glaasje wijn of bier en nog veel meer lekkernijen.

De markt wordt gehouden in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik, op vrijdag 1 april van 13.30 tot 17.00 uur, zaterdag 2 april tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag 3 april van 13.30 tot 17.00 uur.

De entree bedraagt 1 euro.

De enthousiaste vrijwilligers hebben er weer iets moois van gemaakt. Komt u ook een kijkje nemen?