Hoge opbrengst brocantemarkt in Bonifaciuskerk

Algemeen
Allerlei leuke spulletjes te koop op de brocantemarkt in de Bonifaciuskerk.
Allerlei leuke spulletjes te koop op de brocantemarkt in de Bonifaciuskerk. (Foto: Ton Koomen)

De verwachtingen van de vele vrijwilligers, die afgelopen weekend in de Bonifaciuskerk achter de kramen stonden waren hoog gespannen. Hoe zou het gaan op deze markt? Nou, ze hebben het geweten en moesten zich bij wijze van spreke het vuur uit de sloffen verkopen, want al op vrijdagmiddag was het heel druk en ook zaterdag zette zich dat voort. En dan zondag zouden er weer mensen komen en ja hoor, het was weer heel druk.

De bezoekers waren vol lof over de markt en heel veel hoorde je “fijn dat het nu weer kan”.

In het totaal zijn er ongeveer 1.200 mensen op de markt geweest en was het ook in de foyer gezellig, daar werd iedereen goed verzorgd door de vrijwilligers van de horeca. De koffie met appeltaart en slagroom gingen als zoete broodjes over de toonbank.

Na afloop van deze dagen, de grote spanning, wat zou het hebben opgebracht. Er was veel verkocht en er moest voortdurend worden bijgevuld op de tafels waar alles stond uitgestald.

Maar er was wel een korting van 50% en toch heeft de verkoop van artikelen en van lekkernijen in de foyer een geweldig bedrag van 15.000 euro opgeleverd, waardoor de broodnodige restauratie van de kerk weer een stapje dichter bij is gekomen.

De organisatie bedankt de vele vrijwilligers van harte voor hun inzet en feliciteert hen met het resultaat.

Veel mensen vonden afgelopen weekend de weg naar de Bonifaciuskerk.