Autorally Lions Opmeer-Medemblik groot succes

Algemeen
De stichting Hoogvliegers kreeg een cheque van 6.500 euro uitgereikt.
De stichting Hoogvliegers kreeg een cheque van 6.500 euro uitgereikt. (Foto: aangeleverd)

In het Limburgse Born finishte zondag 1 mei is de deelnemers van de negende West Friesland rally van de Lionsclub Opmeer-Medemblik, dit keer in samenwerking met de Lionsclub Maas en Waal uit Druten. Aan deze tweedaagse rally namen vijftig auto’s deel, waaronder diverse klassiekers. 

De opbrengst van de rally was voor het goede doel: de stichting Hoogvliegers, die kinderen met een ziekte of handicap een leuke dag laten beleven in een klein vliegtuig en hen ook zelf laten vliegen.

Het team Doodeman en de Bruin wonnen de rally en namen de wisselbeker in ontvangst uit handen van de Rallycommissaris. Zij hadden slechts 110 strafpunten. Tweede werd het team Woud Langereis en gezamenlijk derde zijn het team Frank Appel en het team Sonja Groot.

De Lions van Opmeer-Medemblik zijn verheugd met de opbrengst voor het goede doel van 6.500 euro. De deelnemers spraken van een zeer geslaagd evenement en meldden zich massaal aan voor het komend jaar als de tiende West-Friesland verreden wordt. De aanwezige vertegenwoordigers van de stichting Hoogvliegers waren blij met de donatie en bedankten de Lionsclub en alle deelnemers.

Afbeelding
Afbeelding