Mis de benefietavond in de Schoof niet!
Mis de benefietavond in de Schoof niet! (Foto: aangeleverd)

Happy 80’s op 25 juni in De Schoof

Algemeen

In De Schoof wordt 25 juni een jaren ‘80 feest georganiseerd. Een fantastisch avondje meezingen en swingen met The Very ‘80’s en Marcel’s Nederpop van Toen. Daarnaast is deze avond een benefiet voor alle clubs die De Schoof als uitvalsbasis kennen. De opbrengst van de kaartverkoop is voor de deelnemende verenigingen en stichtingen. Tickets zijn 10 euro per persoon, aanvang om 20.00 uur.

Dé jaren ‘80 band van Nederland is toch wel ‘The Very 80’s’. Al jarenlang weten zij iedere plek waar ze spelen om te toveren tot een groot feest. De geoliede jaren 80 hitmachine komt op 25 juni naar Wervershoof voor een weergaloze show. Maar daar houdt het niet mee op. Met zijn nieuwe show onder de naam ‘Marcel’s Nederpop Van Toen’ komt Marcel Swerissen ook naar De Schoof toe. Na een lange periode als frontman van Melrose heeft hij de afgelopen periode meerdere feesttenten met meer dan 10.000 bezoekers op z’n kop weten te spelen met zijn nieuwe show vol Hollandse klassiekers.

Benefiet

Micheal Laan, voorzitter van De Schoof legt uit waarom deze benefietavond wordt georganiseerd: “Tijdens de corona periode hebben wij het niet makkelijk gehad als stichting zijnde. Echter is onze stichting de uitvalsbasis van veel andere stichtingen en verenigingen. Deze clubs zijn er ook op achteruit gegaan. We zijn samen om tafel gaan zitten en we hebben plannen uitgedacht hoe wij op een leuke wijze hun clubkas wat kunnen spekken.”

Opbrengst

Michiel Vlaar, zakelijk leider van De Schoof was ook betrokken bij deze totstandkoming. Hij vertelt: “Wij hebben een concept bedacht waarbij al onze vaste clubs kunnen profiteren van deze feestavond. De opbrengsten van de kaartverkoop gaat naar clubs. Hoe meer kaarten er via een club verkocht worden, des te meer kunnen zij bijschrijven op hun rekening. Het is aan de clubs zelf om zo veel mogelijk kaarten te (laten) verkopen. Mochten er mensen zijn die naar het feestje willen en liever geen keuze maken, dan is dat ook mogelijk. Die opbrengsten worden onder alle clubs verdeeld. De Schoof heeft als Missie om het dorp en haar omgeving te verbinden met elkaar. Deze avond sluit wat ons betreft perfect aan daarbij. Wij hebben er al onwijs veel zin in.”

Kaartverkoop

Vanuit Wervershoof participeren Muziekvereniging St. Caecilia, EHBO St. Martinus, Oud-Wervershoof, KBO, De Kindervakantiespelen en toneelgroep Europa aan dit feest. 

Kaarten zijn voor 10 euro te koop via www.deschoof.nl. Voor verdere vragen, bel naar 0228-581878. of stuur een e-mail naar info@deschoof.nl.

Afbeelding
Workshop ‘Leren luisteren’ in Medemblik Algemeen 9 aug, 16:15
Afbeelding
Stoombootrondvaart op IJsselmeer vanuit Medemblik Algemeen 9 aug, 15:00
Afbeelding
Waterweek Medemblik in de Oosterhaven Algemeen 9 aug, 14:40
Afbeelding
Bowlen in Medemblik Algemeen 9 aug, 12:02
Afbeelding
21e editie Lions Opmeer-Medemblik Golf Open in Wervershoof Algemeen 8 aug, 19:00
Afbeelding
Kermisbrieven bekijken en toren beklimmen tijdens zomertentoonstelling Aartswoud Algemeen 8 aug, 13:16
Afbeelding
Cursus ‘Omgaan met pubers’ in Medemblik Algemeen 8 aug, 10:11
Afbeelding
Auto met twee inzittenden belandt in het water bij Opperdoes 112-nieuws 6 aug, 19:07
Afbeelding
Geruchtenstroom draait op volle toeren na arrestatie David Mendes da Silva Algemeen 6 aug, 15:51
Afbeelding
Lisa leest voor Vrijwilligerspunt Partnerbijdrage 4 aug, 08:30
Afbeelding
Actrice en singer-songwriter Noa Zwan uit Medemblik is bezig bijtje Algemeen 4 aug, 08:00
Afbeelding
Open podium op 28 augustus in Ben in Broek Uit 3 aug, 09:14
Afbeelding
Met elkaar rouwen tijdens een wandeling in gemeente Medemblik Algemeen 2 aug, 14:15
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Medemblik

Op Rodi Medemblik volg je het laatste nieuws uit Medemblik. Rodi Medemblik informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Medemblik

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Medemblik in je mailbox.