Spullen gezocht voor rommelmarkt Gezinshuis Zwaagdijk

Algemeen
De mannen van Gezinshuis Zwaagdijk.
De mannen van Gezinshuis Zwaagdijk. (Foto: aangeleverd)

De zeven bewoners van Gezinshuis Zwaagdijk konden een paar jaar geen rommelmarkt organiseren, maar zijn blij dat ze er dit jaar weer voor kunnen gaan. Ze verzorgen zaterdag 6 mei van 09.00 tot 14.00 uur de tweedehandsmarkt in de gezellig achtertuin van het gezinshuis.

Wie nog aan de voorjaarsschoonmaak moet beginnen, dit is een kans om spullen die op de zolder, in de garage of schuur liggen te wachten te doneren aan de mannen, zodat zij de spullen weer kunnen verkopen. Dit mag van alles zijn: kleding, huishoudelijke spullen, decoratie, boeken, speelgoed en alle spullen die niet meer gebruikt worden, maar nog wel in goede staat zijn. De bewoners en de begeleiding nemen graag de spullen aan. Zij sorteren alles op product en zorgen dat de kramen weer rijkelijk gevuld zijn. 

Opbrengst voor bewoners met verstandelijke beperking

Van de opbrengst van de markt kunnen de bewoners leuke dingen doen tijdens hun vakantie.

Spullen over? Breng die naar Gezinshuis Zwaagdijk, Zwaagdijk 132a in Zwaagdijk-Oost. Wie niet in staat is om spullen te brengen, is het mogelijk, na overleg, om die op te halen. Bel of app naar 06-53973759. De bewoners hopen op uw steun.