Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Westfriesland SEW gaat de strijd aan met Zweedse opponent

zaterdag 8 oktober 2022 14:00

In de tweede ronde van de Europacup speelt Westfriesland SEW op zaterdag 8 oktober om 14.00 uur uit tegen Lugi Dam in de Sparbanken Skane Arena in Lund (Zweden). 

Een week later, zaterdag 15 oktober, vindt de thuiswedstrijd plaats in de Westfrieslandhal De Bloesem in Wognum om 19.00 uur. Kaarten voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar via .https://www.wfsew.nl/europacup/ De opponent uit Zweden bereikte in 2010 de halve finales. 

Fans kunnen waarschijnlijk 8 oktober naar een livestream kijken via de social media kanalen van Westfriesland SEW. Kinderen tot en met 16 jaar betalen slechts 1 euro, volwassenen 10 euro. Na de wedstrijd is er groot feest in de kantine met een gezellige borrel en een DJ. 

Locatie