Magnets en Miracles spelen A tribute to Pink Floyd.
Magnets en Miracles spelen A tribute to Pink Floyd. (Foto: Benno Ellerbroek Photography)

A tribute to Pink Floyd in De Schoof

zaterdag 21 mei 2022 20:30

Magnets en Miracles is een negenkoppige band en in licht en geluid onderscheidt de band zich door nummers als Astronomy Domine, One Of These Days en het epische Echoes feilloos na te spelen. Dit alles met een verbluffende visuele show. Ook zijn de hits als Dark Side Of The Moon, Animals, Wish You Were Here en The Wall te horen deze avond. Wees voorbereid op een weergaloze show, zowel muzikaal gezien als qua performance.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://deschoof.nl/product/tribute-to-pink-floyd-magnets-and-miracles-zat-22-01/ voor 15 euro (ex fee) per stuk. Aan de deur, indien nog verkrijgbaar kost een kaart 18 euro.

Locatie

  • De Schoof

    Kerkelaantje 1
    1693EH Wervershoof