Tight Formation.
Tight Formation. (Foto: aangeleverd)

Concert Tight Formation

zaterdag 21 mei 2022 20:15

Tight Formation was twee jaar geleden om een concert te geven vanwege haar tienjarig bestaan. Het jubileumconcert ging door corona niet door. De koorleden hebben twee bijzondere jaren achter de rug: niet repeteren, buiten repeteren, online repeteren, geen vieringen zingen. Tijdens het concert ‘Change will come’ zingen de leden prachtige nummers uit hun kerkelijke repertoire. Maar Tight Formation is meer dan alleen een kerkkoor, daarom worden er ook een heleboel popnummers gezongen.

Kaarten bestellen kan via tightformation@gmail.com of tel. 0229-574103. Een kaart kost 7,50 euro, kinderen tot 15 jaar betalen 5 euro.

Locatie

  • Protestantse Kerk Wognum

    Raadhuisstraat 15
    1687AH Wognum