Haventje van Sil, Texel.
Haventje van Sil, Texel. (Foto: Joke Akkerman)

Leden KunstKring Wognum exposeren in gemeentehuis

vrijdag 10 juni 2022 9:00 t/m vrijdag 30 september 17:00

Leden van KunstKring Wognum exposeren in zowel het middelste gebouw als het eerste gebouw. Informatie over de openingstijden is te vinden op www.medemblik.nl. Deze expositie beperkt zich niet alleen tot schilderijen, maar ook beeldhouwwerk, fotografie en keramiek. De volgende leden exposeren in deze periode: Cees Bakker, Nanda Eliazar, Bets Tool, Jasmijn Freijmuth. Koos Kenter. Marian Commandeur. Ben Broersen, Janneke Rosenbrand, Heleni Greeve, Angélika v.d. Pasch, Pierre Derix, Lia Bogaards, Gré Huisman, Tonny Badoux, Jeroen Benschop en Joke Akkerman.

Locatie

  • Gemeentehuis Medemblik

    Dick Ketlaan 21
    1687CD Wognum