De rommelmarkt in Opperdoes wordt altijd goed bezocht.
De rommelmarkt in Opperdoes wordt altijd goed bezocht. (Foto: Gertjan Klopper)

Inflatievrije zone op de rommelmarkt

zaterdag 24 september 2022 9:00 t/m 12:30

Iedereen kan, net als in voorgaande jaren, voor een koopje veel in huis halen op deze grootse rommelmarkt. Denk aan elektra, brocante, ijzerwaren, klein meubilair, serviesgoed, keukengerei, speelgoed, vazen en bloempotten, boeken, spelletjes, puzzels en allerlei. 

De opbrengst van de markt is voor goede doelen: een deel voor de kinderen die momenteel verblijven in Huize Almere in Opperdoes (vluchtelingen uit Oekra├»ne) om nieuwe winterkleren te kopen en een deel voor Het Fort. Dit is een project van Tot Heil des Volks dat werkt aan armoedebestrijding onder kinderen uit kansarme gezinnen in Amsterdam. 

Locatie

  • Wegwijzer

    Hazepad 4
    1674NM Opperdoes