Hoe ga jij met jouw puber om?
Hoe ga jij met jouw puber om? (Foto: Pixabay)

Cursus Omgaan met pubers

woensdag 1 november 2023 19:30 tot 21:30

De gratis cursus Omgaan met pubers van de GGD start 1 november. Dit is een cursus over opvoeden tijdens de puberteit en is bedoeld voor ouders en/of opvoeders van ‘pubers’ in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. 

De cursus besteedt aandacht aan de veranderingen in de puberteit, de leuke en lastige kanten van omgaan met pubers en hoe je als ouder goed contact kan onderhouden en ruzie kan voorkomen. Ouders die de cursus eerder volgden, vertellen dat het contact met hun kind verbeterd is. Ook hebben zij veel gehad aan het uitwisselen van ervaringen met andere ouders. 

De cursus wordt gehouden op woensdag 1, 8, 15, 22 en 29 november van 19.30 tot 21.30 uur. 

Aanmelden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen 

Locatie