The Lasses: Margot Merah en Sophie ter Schure.
The Lasses: Margot Merah en Sophie ter Schure. (Foto: Jean-Francois Ignasse)

Winterliedjes met The Lasses

zaterdag 9 december 2023 20:00

The Lasses staan bekend om hun geweldige tweestemmigheid en subtiele arrangementen van Schotse en Ierse folknummers, en hebben daarmee al over de hele wereld opgetreden. Speciaal voor de kerstperiode hebben The Lasses nu een bijzonder programma samengesteld met winterse liedjes uit de folktraditie. Liedjes over langs de deuren om eten te vragen, over feest vieren als je je niet vrolijk voelt, maar ook over samen zijn, warmte en licht. The Lasses brengen bij dit concert de mooiste winterse nummers, gecombineerd met eigen werk en een vleugje kerst.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.thelasses.nl/shows 

Locatie