Het Westfries Mannenkoor en vrouwenkoor Allure treden weer samen op.
Het Westfries Mannenkoor en vrouwenkoor Allure treden weer samen op. (Foto: eigen inzending)

Wognumse koren brengen Conquest of Paradise

zondag 16 april 2023 14:30

Vrouwenkoor Allure en het Westfries Mannenkoor open hun concert met Conquest of Paradise. De vrouwen zingen onder andere Colors of the Wind, Queen meets Beethoven en Aquarius uit de musical Hair. De mannen brengen onder meer the Exodus Song, Medley West Side Story en Rhythm of Life uit de musical Sweet Charity ten gehore. Gezamenlijk worden uitgevoerd: Bella Ciao, Gabriella’s Song en Lacrimosa uit de film the Godfather. 

Reserveren kan via https://www.westfriesmannenkoor.nl/ , c.m.gorter@quicknet.nl of tel. 06-11406239 (na 18.00 uur). Tevens zijn kaarten in de kerk verkrijgbaar. Graag contant betalen. Entreeprijs 15 euro.

Locatie