In het Repair Café worden meegebrachte artikelen gerepareerd.
In het Repair Café worden meegebrachte artikelen gerepareerd. (Foto: Repair Café Midwoud)

Repair Café Midwoud repareert kapotte spullen

zaterdag 13 april 2024 9:30 tot 12:00

Naast apparaten repareren de vrijwilligers ook kleding. En ze starten met het repareren van defecte computerapparatuur. Elke reparatie zorgt voor een weer werkend apparaat of heel kledingstuk, en dat geeft de vrijwilligers voldoening. Dit voorkomt onnodig afval, goed voor de portemonnee en het milieu. Repareren is gratis, onderdelen neemt u mee of betaalt u zelf. Om zich goed te kunnen voorbereiden is het handig om vooraf door te geven welk apparaat u wilt laten repareren. Vermeld zoveel mogelijk details, zoals soort apparaat, merk, typenummer en wat er stuk is via repaircafemidwoud@gmail.com.

Locatie