Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen.
Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen. (Foto: aangeleverd)

Open dag bij Wildopvang De Bonte Piet

zondag 21 april 2024 12:00 tot 17:00

Wildopvang De Bonte Piet opent haar deuren voor de open dag. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen. Bezoek de egelruimte, vogelruimte, het bassin en de voerkeuken. Kijk mee door de microscoop waarmee de mestonderzoeken worden uitgevoerd en stel vragen aan de vrijwilligers. 

Leuke activiteiten

Het Bonte Piet winkeltje heeft weer van alles te koop en een deel van deze artikelen is handgemaakt door de vrijwilligers. Voor kinderen is er een leuke speurtocht uitgezet, staat er een grabbelton en is het mogelijk om geschminkt te worden. Er zijn weer mooie prijzen te winnen met de loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt aan De Bonte Piet. Ook aan de inwendige mens is gedacht. In de horecatent kun je koffie, thee en limonade krijgen met iets lekkers erbij. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt er vriendelijk verzocht zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Meer informatie via www.debontepiet.com/opendag

Locatie