Cupido motortocht

Nieuws

NIBBIXWOUD – Koos Wenker uit Nibbixwoud nam vier jaar geleden het initiatief om puur voor de gezelligheid een tocht voor motorrijders uit te zetten. In samenwerking met Jean Le Jean en andere motorrijders wordt deze toerrit zondag 12 juli weer een gezellig evenement.
Motorrijders uit Nibbixwoud en omstreken starten om 10.00 uur de motoren. Alle deelnemers verzamelen weer bij de Cupido bar, Dorpsstraat 57 in Nibbixwoud. Iedereen is rond 14.00 uur weer terug bij de bar.
Deze keer gaat de tocht door het meer zuidelijke deel van Noord Holland, over de mooie binnenwegen en langs pittoreske dorpen en landerijen. Wie ook wil meerijden op een oude motor, een toermotor of een snelle motorfiets, laat dit dan weten in verband met het opsteken onderweg. Iedereen rijdt in groepsverband. Bij grote deelname wordt de groep gesplitst. De tocht is ongeveer 140 kilometer lang en verkrijgbaar op GPS. Opgave via kwenker@quicknet.nl of bel 06-27395062. De kosten voor de rit zijn 2 euro 50 en de koffie is gratis. Na afloop nog even gezellig nazitten onder het genot van een drankje en men kan ook deelnemen aan de barbecue. Graag vooraf opgeven, bijdrage 15 euro.
Bij slecht weer gaat de tocht niet door.